De curând

Fast and Furious 8 se filmează în Cuba

Recenta reconciliere dintre SUA și Cuba aduce un avantaj neașteptat: fanii seriei Fast and Furious se vor delecta cu scene exotice, direct din țara condusă de dinastia Castro. Industria cinematografică de peste Ocean ducea lipsa unor cadre pline de culoare și autenticitate, filmate în Cuba. Nu mai este cazul acum, iar producătorii seriei Fast and Furious au ales să spargă gheața, devenind prima echipă care descinde în țara latino-americană, pentru a turna un film.

Vin Diesel și compania au parte de câteva zile pline de soare, celebritate și distracție, dar putem fi siguri că munca prelungită pe parcursul a zeci de ore este ingredientul principal. Cuba este cunoscută pentru mașinile clasice americane, care circulă zi de zi pe străzi, fiind exploatate fără întrerupere, de mai bine de 50 de ani. În mod previzibil, aceste mașini nu ar fi putut lipsi din cea de-a opta reiterare a seriei Fast and Furious. Marea premieră a filmului va avea loc pe 14 aprilie, 2017.

foto: Universal

foto: Universal

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus