Pe roți

Tesla Model S pentru copii

foto: Radio Flyer

Mai e aproape o lună până la Ziua Copilului, dar niciodată nu e prea devreme să cauți cadoul perfect.

În cazul în care copilul tău are o vârstă cuprinsă între trei și opt ani, s-ar putea să fii foarte interesant de această informație. Iar aceasta, pentru că el are șansa de a avea o Tesla Model S mai repede decât tine. Desigur, cu detaliile specifice unei mașini pentru copii. Compania Radio Flyer tocmai a prezentat simpaticul mini Tesla Model S, o mașinuță electrică prevăzută cu un singur loc și dotată cu o baterie lithiu-ion care se încarcă rapid. Modelul promite spațiu interior suficient pentru un copil de maximum 36 kg și este dotat cu un portbagaj adevărat, amplasat în partea frontală.

Farurile mașinuței nu doar respectă foarte bine conturul și designul adevăratei Tesla Model S, ci sunt cât se poate de funcționale. Mai mult, micuța Tesla vine echipată și cu un set de boxe, la care poate fi conectat un player mp3. Viteza maximă a celei mai dorite mașini electrice, în versiune miniaturală, este de aproape 10km/h, iar culorile în care poate fi comandată sunt trei: albastru, roșu și argintiu. Toate acestea vin cu un preț, iar mașinuța creată de Radio Flyer poate deveni cadoul perfect pentru copilul tău, în schimbul a 500 de dolari. Mașinuța asta este cu adevărat distractivă. Cel puțin asta a fost părerea lui Elon Musk, așa că nu poți spune că nu are recomandări bune.

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus