Pe roți

Primele imagini cu Skoda Kodiaq

Cel mai așteptat model Skoda din ultima vreme ne dezvăluie câteva detalii de design, într-unul dintre cele mai cuprinzătoare teasere văzute vreodată. Deși nu este primul SUV al producătorului ceh, Kodiaq se anunță a fi o ofertă de nerefuzat din punctul de vedere al spațiului oferit pasagerilor. Cu 4.76m lungime și opțiunea unui al treilea rând de scaune, SUV-ul european va face valuri printre concurenții săi.

În cinstea lansării noului model, orașul Kodiak din Alaska și-a schimbat numele în Kodiaq pentru o zi, pe data de 6 mai. Acesta a fost punctul de pornire al speculațiilor porivit cărora SUV-ul companiei din Mlada Boleslav va păși oficial pe pământ american, urmând ca și alte modele Skoda să treacă Oceanul.

Pe Bătrânul Continent, însă, cea mai nouă Skoda a putut fi văzută deja. Mașina a defilat pe bulevardul Champs-Elysées, cu ocazia finish-ului Turului Franței. Desigur, camuflajul montat pe mașină a obturat toate elementele de design ale acesteia.

Filmulețul postat chiar pe contul de facebook al Skoda ne arată un SUV matur, cu linii ferme și cu o identitate specifică mărcii. Atât partea frontală, cât și posteriorul mașinii, prezintă similitudini cu limuzina de clasă mare, Superb. Premiera mondială a noii Skoda Kodiaq va avea loc pe data de 1 septembrie, în cadrul unui eveniment organizat la Berlin.

foto/video: Skoda

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus