De curând

Te-ai hidratat bine azi? Brățara ta LVL spune că nu

 

Lumea proiectelor de pe platforma Kickstarter este o cutie a Pandorei în versiune digitală. Rețeta este simplă, inventatorii își înscriu ideile pe renumitul site de crowdfunding și speră la finanțare pentru a trece la producția de serie.

Ai putea petrece ore întregi, provocându-ți imaginația, pentru a încerca să scornești o idee prea extravagantă pentru Kickstarter. Pur și simplu nu există așa ceva. E ca la teleshopping, doar că aici chiar ai șansa de a da peste un produs ce ți-ar putea folosi la un moment dat.

Este LVL una dintre propunerile viabile? Având în vedere că această brățară inteligentă își propune să lupte cu dezhidratarea, merită cel puțin luată în seamă. LVL măsoară nivelul de hidratare al corpului tău și chiar emite recomandari precise cu privire la cantitatea de apă pe care trebuie să o bei, în funcție de stilul tău de viață.

lvl

Cum reușește? LVL este dotat cu funcție de monitorizare a caloriilor arse pe timpul exercițiilor, a pulsului și a pașilor făcuți pe perioada unei zile.

Dustin Freckleton și Nithin Rajan, creatorii brățării inteligente, vor să credem că LVL ne indică până și starea de spirit pe care o avem la un moment dat. La capitolul design, brățara inteligentă punctează hotărât, iar aici merită folosit un singur adjectiv: cool.

LVL a obținut peste 520.000 de dolari, o valoare cu 1052% mai mare decât targetul propus, ceea ce îl transformă dintr-un simplu proiect într-un produs. Va fi și o poveste de succes? Sunt mari șanse, piața este însetată după asemenea gadgeturi.

foto/video: BSX Technologies

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus