De curând

Susținător al lui Trump, caut nevastă

foto credits: © Vadimgozhda, Dreamstime | Flickr | A. Staicu

 

Site-ul de matrimoniale dedicat admiratorilor lui Donald Trump este cea mai bună dovadă că, indiferent de opțiunea politică, oricine are dreptul să-și găsească jumătatea. Pentru fanii săi, nu mai contează că magnatul american a promis deportarea imigranților ilegali de pe teritoriul SUA, iar dacă asta nu va fi suficient, construirea unui zid la granița cu Mexicul. Dimpotrivă, acestea sunt puncte forte în strategia sa de a convinge electoratul.

Mai mult, Trump este recunoscut pentru intențiile sale de a crește puterea și arsenalul armatei americane, deși sursele de finanțare pentru un obiectiv de o asemenea anvergură nu sunt clare. Așadar, ce anume l-ar putea face pe americanul de rând să prefere un candidat atât de controversat? Nici nu mai contează, important este că, mai nou, toți fanii lui Trump au un site unde își pot împărtăși pasiunea.

Userii de pe Trumpsingles.com pot alege scopul pentru care au aterizat pe site-ul dedicat întâlnirilor. „Fun,” „Whatever,” „Dating,” sau „Like-Minded Friendship” sunt descrierile prin care cei 7.000 de oameni aflați deja în cautarea unui partener își anunță intențiile. Potrivit declarațiilor făcute de fondatorul site-ului, David Goss, pentru CNN, utilizatorii provin din întreaga lume și trebuie să respecte o singură condiție: să fie fani Donald Trump.

De altfel, nu puțini dintre cei înscriși pe site recunosc faptul că oamenii reacționează ostil la auzul opțiunilor lor politice, iar acesta este un adevărat dezastru la prima întâlnire. Astfel, site-ul promite siguranță și chiar oferă posibilitatea de a filtra eventualii pretendenți în funcție de culoarea părului și a ochilor, de însușirile fizice și chiar în funcție de viciile preferate.

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus