Video

Polygons aduce lingurița în secolul XXI

Indiferent de cât de dese sau lungi sunt vizitele tale în bucătărie, un lucru este clar: sunt multe de modernizat pe acolo. Dacă eletrocasnicele devin tot mai futuriste și încep chiar să fie conectate la internet, ustensilele par să fi rămas de-a dreptul în Epoca de Aur.

Nu pentru mult timp, însă. Rahul Agarwal, un designer indian și-a propus să schimbe atât de profund lingurița și felul în care o folosim în bucătărie, încât ar merita un nou nume. De altfel, ce-ar fi să nu-i mai spunem linguriță, ci Polygons? Așa cum se numește proiectul înscris de Rahul Agarwal pe platforma de crowdfunding Kickstarter.

7462ca64a1e1dc5f3f00db7aa71155e6_original

Polygons este o unealtă multifuncțională, care combină ustensile cu utilizări diferite. Avem la un loc o linguriță pentru dozarea gramajelor și turnarea ingredientelor, precum și un cuțit pentru a întinde untul sau mierea. Forma sa plată o face ușor de spălat și de depozitat.

Poate fi transformată până și în semn de carte! Adevărata magie a invenției numită Polygons abia urmează. Poți determina capacitatea ei în mililitri, simplu, după poziția mâinii tale pe mâner. Cu cât mai aproape de capătul din spate, cu atât mai mult volum.

c6f5c3f6047534842e30fa135e2e2c68_original

Sistemul complex de pliere a suprafeței plate transformă într-o secundă banda dreptunghiulară într-o linguriță triunghiulară impermeabilă. Poți doza cu ea atât făină, cât și ulei. Cantitățile pe care le poate stoca Polygons variază între 30 și 7,5 ml pentru dispozitivul standard și între 5 și 0,5 ml, pentru varianta de dimensiuni reduse.

Potrivit graficului publicat de designerul linguriței, Polygons va intra în producție după luna decembrie a acestui an, odată cu strângerea fondurilor necesare. Prețul unui set de două Polygons este de patru dolari, atât pentru SUA, cât și pentru restul lumii.

foto/video: Tali Dovrat/Polygons Design

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus