De curând

OvRcharge duce încărcarea wireless la un nou nivel

Încărcarea wireless a telefonului nu mai este de multă vreme o noutate. La prima vedere, pare dificil să mai inovezi în domeniu, dar asta nu este valabil și pentru canadienii de la AR Designs. Proiectul lor listat pe Kickstarter își propune să revoluționeze felul în care ne alimentăm cu energie telefoanele mobile.

OvRcharge este un încărcător care combină principiul inducției și levitația magnetică pentru un efect care sfidează legile fizicii. Telefonul mobil levitează deasupra platformei de încărcare OvRcharge și chiar se învârte pe parcursul întregului proces.

Secretul acestei invenții este circuitul din cupru de înaltă calitate. Pentru ca un asemenea show vizual să poată fi realizat, este nevoie ca telefonul să fie introdus într-o carcasă farte subțire, aproape insesizabilă, pe a cărei parte posterioară se găsește un magnet.

Platforma de încărcare OvRcharge vine în două versiune de lațime și putere: 140mm și 500mAh sau 170 mm și 700 mAh. De asemenea, există trei opțiuni pentru finisajul din lemn: nuc, cireș și o nuanță denumită, simplu, dark. Modelele de Iphone compatibile cu invenția canadienilor sunt 6, 6s, 6Plus, 6s Plus, 5, 5S, 5C și SE.

Posesorii de Samsung tentați de OvRcharge trebuie să aibă unul dintre următoarele modele: Galaxy S7, S7 edge, Galaxy S6, S6 edge, Galaxy J7,J2, Galaxy Note 5 și Note7. Desigur, acestea nu sunt singurele modele compatibile, lista fiind deschisă în permanență.

foto/video: AR Designs

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus