Pe roți

Mercedes-Maybach ne pregătește ceva mare

Germanii au lansat un teaser video al celui mai impresionant coupe din istorie. Cel mai probabil, aici nu este vorba doar despre istoria producătorului din Stuttgart, ci despre întreaga istorie a automobilului. După ce grupul Daimler a suprimat marca  de sine stătătoare Maybach, în 2012, publicul dornic de opulență germană și-a găsit consolarea  doar în versiunea Mercedes-Maybach a limuzinei S Class deja existente în gamă.

Ei bine, ziua de mâine va aduce al doilea capitol din noua poveste Maybach. Denumit Vision Mercedes-Maybach 6, conceptul pe care îl vedem în teaserul video oficial va fi prezentat oficial la Pebble Beach, pe 18 august. Cifra din titulatură desemnează lungimea mașinii, exprimată în metri. Așadar, avem de-a face cu un grand tourer de primă ligă, ale cărui detalii estetice intimidează, de-a dreptul.

Grila masivă contrastează puternic cu farurile înguste, atipice atât pentru un Mercedes, cât și pentru un Maybach. Stopurile alungite și plafonul plonjat întregesc peisajul, iar profilul conceptului te face să-l dorești instantaneu. În ceea ce privește interiorul mașinii și motorizarea aleasă, mister total. Deocamdată.

foto/video: Mercedes-Benz

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus