De bun simț

Jared Leto agresor sexual și bacteriile vaginale din iaurt

Source: Wikimedia Commons

E puțin probabil să mă întâlnesc cu Jared Leto foarte curând, dar, dacă totuși se va întâmpla, voi fi foarte precaută și îl voi trata cu extrem de multă raceală. Îl voi ține la distanță și voi avea telefonul aproape, cu numărul 112 gata să fie apelat. Am citit un articol pe net cum că a agresat sexual niște fane; sursele citate sunt solide: câteva posturi de pe tumblr și forumuri ale fanilor. Mărturii irefutabile. Nu, e clar, omul are probleme cu capul. Iar eu, când am să-l întâlnesc, am să mă feresc de el, ca să nu mă agreseze și pe mine. Ba chiar am să le atenționez pe toate prietenele mele despre asta. Cred că ar trebui să-i retragă Oscarul ticălosului nesimțit! Și să nu-l mai distribuie nimeni niciodată!

Un alt lucru de care trebuie clar să mă păzesc este iaurtul. Conține bacterii vaginale și din fecale. Am citit un articol pe un blog; autorul blogului cita un raport SECRET al directorului Institutului Cantacuzino. E clar! Spune negru pe alb articolul: aceasta este politica marilor concerne alimentare de a duce la bun sfârșit PLANUL de reducere drastică a populației mondiale! De azi înainte, iaurtul nu mai există pentru mine. Marile concerne nu mă pot păcăli.

Am văzut și un mare doctor la televizor care a spus clar, la o oră de maximă audiență, ca piureul de cartofi cade ca un bolovan în stomac și că, dacă abuzezi de cafea, poți să faci cancer la ficat, în timp ce ceaiul verde consumat în cantități prea mari poate cauza boli grave de stomac, care în cele din urmă tot la cancer duc. În schimb, dieta cu foi de varză e foarte sănătoasă. Zahărul ar trebui eliminat complet din alimentație, e total inutil și nociv, și cine l-a descoperit ar trebui ars pe rug ca în Evul Mediu (noroc că l-am depășit de mult), și dacă ții telefonul mobil prea aproape de ureche poți surzi complet, plus că radiațiile pe care le emană telefoanele mobile provoacă boli de inimă extrem de grave, și duc și la infertilitate la bărbați, și de fapt ăia n-au aterizat pe Lună, a fost totul doar o altă sinistră încercare de manipulare, Neil Armstrong și Yuri Gagarin au fost de fapt vedete de televiziune, n-aveau nici o treabă cu astronomia, și în Central Park e o alee SECRETĂ unde se întâlnesc extratereștrii, și totul, dar totul e cu știrea guvernului american care vrea să cucerească lumea, și de fapt TOTUL e o conspirație! – DAR nu mă păcălesc ei pe mine, pentru că eu citesc articole online și bloguri și mă uit la televizor la emisiuni importante, și dacă e publicat, e adevărat!!

Am mai citit o chestie undeva, într-o carte, deci nu se pune, cică, “Believe nothing, no matter where you read it or who has said it, not even if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.” Cică a zis-o Buddha. Oricum, nu știu franceză.

Doina Antohi este actriță, regizor, profesor și interpret vocal. Traduce din limba engleză, adaptează și creează colaje de texte pentru spectacolele ei. Scrie de când era copil, în timpul liber, din joacă, inspirându-se din realitatea imediată și mai ales din cât de diferite sunt mentalitățile. E îndrăgostită de genul musical.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus