Pe roți

Față nouă pentru Tesla Model S

2016-tesla-model-s-update

Cu siguranță ai observat ceva nou la partea frontală a binecunoscutei Tesla Model S, o mașină care deja s-a vândut în peste 12.400 de exemplare anul acesta. Dacă ești Leonardo DiCaprio sau Cameron Diaz, asta nu este chiar cea mai bună veste, dar știm cât de repede se schimbă lucrurile în lumea auto. Avem blocuri optice cu un carenaj nou, o reinterpretare a benzii LED pentru iluminat pe timp de zi, precum și o grilă nouă, inspirată de SUV-ul Model X.

2016-tesla-model-s-update1

La interior, modelul a primit filtrul de aer HEPA, pentru care producătorul garantează cu certificări medicale, iar lemnul de pe planșa de bord poate fi comandat în două noi nuanțe: Figured Ash sau Dark Ash. Nordicii vor aprecia în mod deosebit pachetul Subzero Weather, care aduce în plus banchetă și volan cu încălzire, dar și sistem de spălare a farurilor încălzit. Cea mai importantă noutate rămâne, însă, noul încărcător de 48 de amperi, care promite o încărcare mai rapidă.

2016-tesla-model-s-update3

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus