De curând

Fair play la înălțime. Mesajul transmis de Airbus pentru 100 de ani de Boeing


Este greu de crezut că avioanele ți-ar putea provoca emoție chiar și când nu te afli la bordul lor, dar filmulețul de mai jos este excepția care confirmă regula. Aniversarea a 100 de ani de Boeing este prilejul ideal pentru ca Airbus, rivalul tradițional al companiei americane, să lase rivalitatea deoparte și să facă un gest surprinzător. Angajați ai Airbus din întreaga lume felicită, preț de câteva minute, competitorii de la Boeing pentru centenar și rememorează momentele de rivalitate constructivă.

15 iulie este data la care a luat naștere probabil cea mai cunoscută companie aeriană din lume. Boeing este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar unii dintre cei care citesc aceste rânduri au beneficiat, direct sau nu, de serviciile acestei companii. Alături de realizări legendare precum avioanele 747, 777 sau recentul 787 Dreamliner, compania fondată în 1916 de William Boeing se laudă și cu activitatea din domenii precum ingineria aerospațială sau sistemele de apărare.

Foto/video: Airbus

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus