De curând

Dyson a creat uscătorul viitorului și vrea 399$ pe el

Dyson este un nume cunoscut printre brandurile care știu să facă bani din…aer. Dacă până acum compania britanică putea fi asociată în primul rând cu uscătoarele de mâini, iar apoi cu aspiratoarele sau cu ventilatoarele, a sosit timpul pentru o premieră.

Dyson Supersonic este noul lor produs, iar numele spune totul cu privire la performanțele acestuia. Uscătorul de păr va atrage toate privirile, cu designul său futurist, ce ascunde tehnologie de ultimă oră.

Corpul aparatului rămâne cilindric, dar carcasa circulară are un centru gol. Ok, deci Supersonic nu are motor, ca orice alt uscător? Ba da, dar marea noutate vine din poziționarea acestuia la baza mânerului, nu în capătul superior al aparatului.

Inginerii de la Dyson au lucrat patru ani la acest proiect, iar printre inovațiile aduse se mai numărăr și mărirea numărului de pale ale elicei uscătorului. Aceasta garantează o funcționare mai silențioasă.

Dyson garantează nu doar precizia fluxului de aer, ci și un control foarte exact al temperaturii acestuia. Supersonic este dotat cu un procesor performant, care monitorizează fluxul de aer de 22 de ori pe secundă.

Producătorul garantează că nicio coafură nu va mai fi afectată de supraîncălzire, ca în cazul uscătoarelor obișnuite. Ușurința în utilizare este și ea bifată, pentru că accesoriile au fixare magnetică. Așadar, merită să dai 399 de dolari pe un uscător de păr?

Cei de la Dyson spun că da, dar la 1,9 milioane de dolari investiți în proiect, ce alt răspuns ar fi putut avea?

foto/video: Dyson

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus