De curând

Dracula ți-a pregătit un Halloween la Bran

Foto © Airbnb

Airbnb lansează concursul cu cea mai înfiorătoare recompensă de anul acesta: petrecerea nopții de Halloween la Castelul Bran, într-un decor specific. Dacă ești curios cum se doarme într-un sicriu căptușit cu catifea și ce gust are vinul băut din pocal, asta e șansa ta.

Câștigătorul și partenerul său vor fi aduși la castel în seara de 31 octombrie, într-o trăsură, după apusul soarelui. Descrierea postată pe platforma online care permite închirierea de camere sau locuințe la preț avantajos este foarte tentantă pentru amatorii genului horror.

Airbnb promite o atmosferă apăsătoare, cu ceață groasă și urlete de lupi ce se aud din pădurile transilvănene. Odată sosiți la castel, musafirii vor bate la porțile de lemn, care vor fi deschise chiar de strănepotul lui Bram Stoker, autorul romanului Dracula.

După primirea în reședință, urmează parcurgerea unui coridor întortocheat, luminat doar de lumânările din sfeșnice. Seara se încheie cu o cină copioasă, urmată de un somn adânc, între patru scânduri. Ce trebuie să facă amatorii de senzații tari pentru o asemenea experiență? Să răspundă la întrebarea “Ce i-ai spune contelui, dacă l-ai întâlni în carne și oase?”.

Participanții trebuie să aibă minimum 18 ani, iar creativitatea lor nu trebuie să depășească limita celor 550 de caractere. Termenul de înscriere expiră pe 26 octombrie, la ora 11:59 CET. Printre interdicțiile acestei experiențe se numără pătrunderea în castel cu usturoi sau etalarea bijuteriilor din argint. Nu ar fi deloc pe placul contelui, nu-i așa?

foto: Airbnb

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus