De curând

Daniel Craig renunță la James Bond și la 100 de milioane de dolari

Foto: Wikimedia Commons

 

Actorul în vârstă de 48 de ani nu mai este dispus să îl interpreteze pe celebrul agent secret britanic, în ciuda ofertei de 100 de milioane de dolari care i-a fost înaintată de producătorii seriei. Potrivit unei surse citate de Mail Online, Daniel Craig a comunicat decizia sa către conducerea studiourilor MGM încă de la încheierea filmărilor pentru Spectre, ultimul film din seria James Bond.

Mai mult, actorul ar fi declarant că mai degrabă “și-ar tăia venele” decât să-l mai întruchipeze pe agentul 007. Oferta impersionantă chiar și pentru un star nu pare să-l motiveze pe actorul care a debutat pe marele ecran în 1992, cu filmul “The power of one”, de vreme ce Daniel Craig se află în discuții avansate pentru o nouă producție.

De data aceasta, însă, britanicul a optat pentru un serial de 20 de episoade, adaptat după nuvela Purity, de Jonathan Franzen. Singura consolare a fanilor seriei James Bond rămâne zvonul potrivit cărora înlocuitorul lui Daniel Craig nu ar fi complet necunoscut. Numele vehiculate sunt Idris Elba, Damian Lewis și Tom Hiddleston.

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus