De curând

Cum să transformi o ricșă indiană în artă mobilă

Dacă vacanța ta de anul acesta include o incursiune fascinantă în India, avem un pont care îți va încânta simțurile. Ricșa decorată de designerul Nasheet Shadani ar putea fi cel mai frumos mijloc de transport în comun în care ai putea călători vreodată. Mijloc de transport? Poate că denumirea potrivită ar fi operă de artă mișcătoare, din moment ce tapițeria mașinăriei este decorată cu un artwork frapant, inspirat de stilul lui Van Gogh.

Imaginea care prezintă un Taj Mahal reinterpretat printr-o perspectivă care abundă de cromatică și tonuri îndrăznețe decorează plafonul, panourile interioare ale portierelor și chiar tapițeria scaunelor ricșei din New Delhi. Starry Night, așa cum a fost denumită creația, face parte dintr-un proiect mai amplu de redecorare a mijloacelor de transport în comun din India, pus la cale de Taxi Fabric.

Foto: mymodernmet.com

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus