De curând

Cum să ai mufă jack pe iPhone 7

Ți-ai propus să pui mâna cât mai repede pe cel mai nou iPhone, dar nu poți trece peste dezavantajul dat de lipsa mufei jack? Nu te descuraja, ești la doar un pas de soluția salvatoare, dar va trebui să pui umărul la treabă. Ai nevoie de următoarele: un iPhone 7,  bormașină cu burghiu de 3,5 mm și o menghină. Experimentul se poate opri aici, asta dacă nu vrei să arunci pe geam cei aproximativ 650 de dolari dați pe cel mai performant telefon al momentului. Totul este o farsă care a încins internetul de câteva zile încoace.

Un utilizator de Youtube le promite posesorilor de iPhone că o gaură cu diametrul jack-ului de căști, făcută cu mașina de găurit, le redă bucuria muzicii ascultate oriunde. După executarea orificiului, tot ce ți-ar mai rămâne de făcut ar fi doar cuplarea căștilor la telefon și apăsarea butonului play. Desigur, dacă nu am vorbi de o cacealma. Pentru toți ceilalți posesori de iPhone 7 care vor să folosească în continuare căștile cu fir, Apple oferă adaptorul Lightning.

Nu știm dacă cineva chiar a simțit nevoia de a-și distruge telefonul până acum, dar sunt toate șansele să apară câțiva doritori. Iar asta, pentru că cei mai naivi dintre fanii iPhone au mai pățit ceva similar. În 2013, câteva exemplare de iPhone upgradate la Ios 7 au căzut la datorie, “înecate” în apă. Promisiunea celor care au pus la cale farsa de acum trei ani a fost una de nerefuzat: dacă îți upgradezi telefonul, acesta devine rezistent la apă. Ironia face ca noul iPhone 7 chiar să fie proiectat astfel încât stropii de apă să nu îl afecteze.

foto/video: TechRax

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus