Condiții de folosire

Dă mai departe:

FacebookTwitterGoogleTumblrLinkedInRedditPinterest


Condiții de folosire a website-ului YoungNation.ro

Prin accesarea și folosirea paginii de internet www.youngnation.ro, utilizatorii/cititorii sunt implicit de acord cu următoarele condiții de utilizare:

1. Despre website și companie

YoungNation.ro este deținut și administrat de către:
Beyond Advertising SRL
Tunari, Ilfov, Str. Balta Pasărea 8D
CIF 16922791, J23/1161/2016
office [at] beyond-advertising [punct] ro

Young Nation este o publicație electronică independentă, finanțată privat, cu capital românesc.
Young Nation nu este afiliată politic. Publicația noastră prezintă conținut general de știri, comentarii și divertisment, dedicat tinerilor din România.

2. Conținutul website-ului

Conținutul paginii de internet www.youngnation.ro este protejat de legea 8/96 privid drepturile de autor și drepturile conexe.
Imaginile prezente pe pagina de internet www.youngnation.ro sunt preluate din surse gratuite sau achiziționate din surse plătite cum sunt Dreamstime și Guliver Getty Images. Aceste imagini sunt proprietatea autorilor lor.
Este interzisă publicarea parțială sau totală a conținutului prezent pe pagina de internet www.youngnation.ro fără acordul scris al Beyond Advertising SRL.
Conținutul paginii de internet www.youngnation.ro poate fi citat în limita a 20% din text, cu specificarea sursei și fără includerea de imagini.
Conținutul paginii de internet www.youngnation.ro este scris de autorii colaboratori ai publicației. Acești autori își prezintă propriile idei și concepții în articolele publicate.
Datorită dinamismului cu care se desfășoară evenimentele prezentate, precum și datorită complexității conținutului, este imposibil ca Beyond Advertising SRL, www.youngnation.ro sau autorii să poată garanta pentru acuratețea parțială sau totală a informațiilor prezentate.
Conținutul paginii de internet www.youngnation.ro este în primul rând unul de divertisment și opinie. Informațiile prezentate în website nu pot fi luate drept adevăruri absolute, sfaturi care trebuiesc puse în practică sau sfaturi ale unor experți în orice domeniu.
Aplicarea în viața reală a ideilor expuse în conținutul paginii de internet www.youngnation.ro poate fi făcută doar pe deplina responsabilitate a cititorilor.
Conținutul paginii de internet www.youngnation.ro poate fi partajat pe rețele de socializare, prin sistemele automate de partajare ale platformelor respective (Twitter, Facebook, Tumblr, Reddit, Delicio.us, Pinterest, etc).

3. Comentariile cititorilor

Echipa Young Nation urmărește comentariile postate de către cititori și încearcă să elimine comentariile care încalcă legea, morala sau bunul simț.
Cu toate acestea, Beyond Advertising SRL sau autorii colaboratori nu sunt responsabili de comentariile postate de către utilizatori care nu sunt șterse și de mesajele acestora.
Sunt interzise comentariile care încalcă sau incită la încălcarea Constituției României, a legilor țării, a legilor Uniunii Europene, a drepturilor omului, sau care incită la violență, rasism sau discriminare.

4. Confidențialiatea datelor

Orice date cu caracter personal (e-mail, nume, prenume, adresa de blog, adresa IP) pe care le veți introduce sau care se vor înregistra în oricare din câmpurile de text prezente pe pagina de internet www.youngation.ro (cu excepția câmpului de text pentru conținutul comentariilor pe marginea articolelor – care sunt completate cu intenția clară de a fi publicate) vor fi folosite doar pentru identificarea dvs. în viitor în fața paginii de internet.
Young Nation sau Beyond Advertising nu va pune niciun fel de date personale ale cititorilor săi la dispoziția unor terțe părți, pentru niciun motiv, cu excepția cazului cererii exprese din partea autorităților statului.
Nu este recomandat ca în comentariile sau mesajele trimise prin intermediul paginii de internet www.youngnation.ro să includeți date personale.
Young Nation și Beyond Advertising SRL nu pot fi răspunzătoare pentru cazul în care cititorii aleg în mod intenționat să publice date personale în comentariile publicate pe pagină.

5. Răspundere tehnică

Deși echipa noastră depune eforturi susținute pentru a păstra întreg sistemul paginii de internet www.youngnation.ro în cea mai bună stare de funcționare, Beyond Advertising SRL nu poate fi considerată răspunzătoare pentru niciun fel de daune directe sau indirecte rezultate în urma folosirii paginii, fie asupra echipamentelor sau asupra altor sisteme.

Sus