Pe roți

Cel mai fioros Ford F-150, pentru poliția din SUA

foto: Ford

 

16233706721328532900

foto: Ford

Ford F-150 este cel mai bine vândut truck din America de Nord și una dintre cele mai cumpărate mașini din lume. Mastodontul nu atrage doar fermierii înstăriți, ci se dovedește foarte util și în misiunile de patrulare sau chiar în intervențiile poliției. Cea mai nouă dovadă în acest sens este prezentarea versiunii F-150 Special Service Vehicle, disponibilă pentru caroseriile SuperCrew și SuperCab. Sub capotă nu avem parte de vreo surpriză, astfel încât autoritățile sau clienții care vor adopta acest model în flota lor vor putea alege dintre propulsorul EcoBoost de 3,5 litri sau masivul V8 de 5,0 litri.

237544454108705950

foto: Ford

F-150 Special Service Vehicle poate fi comandat atât cu tracțiune integrală, cât și cu propulsie. Perioadele lungi în care motorul va funcțional la relanti nu vor mai fi o problemă, datorită alternatorului cu o capacitate de 240 amperi, iar bancheta poate fi înlocuită cu un spațiu de depozitare special. Interiorul nu surprinde cu nimic nou, cu excepția gadgeturilor necesare unui vehicul de intervenție, dar habitaclul acestui Ford F-150 va fi mult mai greu de murdărit, datorită huselor de vinil care au înlocuit covorașele modelului de serie.

 

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus