De curând

Când te prinde șeful dormind, iar șeful este Richard Branson

foto: Virgin Atlantic

Sir Richard Branson nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar zâmbetul pe care îl afișează în orice împrejurare pare să fie cea mai bună carte de vizită a sa. Antreprenorul, aflat pe locul cinci în topul miliardarilor britanici, și-a păstrat prezența de spirit chiar și într-o împrejurare care l-ar fi putut scoate din minți. Sosit pentru câteva zile în Australia, Branson a ținut să facă o vizită la filiala Virgin Atlantic de pe aeroportul din Sydney. Angajații săi l-au întâmpinat exact așa cum ar trebui, prilej bun pentru o serie de poze în care toată lumea pare exagerat de fericită.

Un membru al personalului Virgin Atlantic a ieșit în evidență fără ca măcar să-și dea seama. Așezat nu foarte confortabil pe o canapea dintr-unul dintre birourile companiei, angajatul lui Branson dormea nestingherit, chiar în timpul vizitei. Britanicul s-a amuzat copios de întâmplare și a postat online imaginea. Ulterior, Branson a dezvăluit că angajatul se afla într-o pauză, dar atitudinea degajată a omului de afaceri spune multe despre mentalitatea pe care și-a clădit imperiul.

foto: Virgin Atlantic

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus