De curând

Aplicație Android, de la Hyundai

Foto: Hyunday

Google I/O este unul dintre evenimentele care dau direcția anului pentru întreaga industrie a aplicațiilor mobile. Ediția 2016 a fost găzduită chiar la Shoreline Amphitheater, în Mountain View, chiar la sediul companiei. Acolo, zeci de developeri au prezentat soluții compatibile cu platforma Google. Hyundai a profitat de acest prilej pentru a lansa propria sa aplicație complementară cu Android Auto.

MyHyundai oferă aceleași funcții familiare aplicației Google, dar personalizează navigația sau funcția de recunoaștere a vocii astfel încât să se integreze cât mai bine în specificul softului existent deja pe modelele producătorului sud-coreean. Aplicația oferă un meniu propriu, prin intermediul căruia șoferul poate solicita suport în caz de urgență sau poate face programări la service.

Disponibilă momentan doar în stadiul de prototip, MyHyundai va intra pe modelele de serie la sfârșitul acestui an, iar premisele sunt cât se poate de promițătoare, în ciuda unor detalii care nu au fost comunicate. Nu se știe dacă MyHyundai va îngloba și comenzile sistemului de climatizare și nici măsura în care va interfera cu deja existentul Blue Link, o aplicație compatibilă și ea cu platform Google Android.

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus