De curând

Rucsacul-skateboard a pornit să cucerească lumea

După ce au reușit să strângă pe platforma de crowfunding Indiegogo de patru ori mai mult decât suma necesară, americanii de la Movpak sunt gata de lansare. Primul hibrid dintre rucsac și skateboard electric va putea fi comandat în luna septembrie a acestui an, iar felul în care funcționează este cel puțin inovator. Dacă la prima vedere pare că acest dispozitiv îmbină doar două concepte, lista de echipări dezvăluie un adevărat arsenal de gadgeturi. Vai fi Movpak o soluție viabilă de transport? Doar timpul și viitorii clienți dețin răspunsul.

Skateboard-ul echipat cu faruri și stopuri dispune de două motoare electrice și poate oferi o viteză maximă de 32 km/h și o autonomie de 22 km. Conexiunea Bluetooth duce distracția la un alt nivel, iar difuzorul înglobat poate reda playlist-ul preferat din smartphone-ul utilizatorului. În cazul în care traseul devine prea întortocheat, Movpak oferă indicații în timp real, ce pot fi solicitate prin comandă vocală. Prin portul USB de care dispune rucsacul-skateboard, acesta oferă posibilitatea încărcării unui telefon mobil de zece ori consecutiv.

Mai mult, tot dispozitivul poate fi reperat cu ușurință în caz de furt, datorită aplicației speciale. În privința timpului necesar încărcării, bateria lui Movpak este gata să livreze energie după doar două ore. Capacitatea de stocare a rucsacului este de 35 de litri, iar greutatea la gol ajunge la 7,7 kg. Movpack poate fi ținut în spate sau transportat ca un troller, cu ajutorului mânerului special. Viitorii clienți au posibilitatea de a achita un avans de 399 de dolari acum, urmând ca încă 399 de dolari să fie achitați chiar înainte de livrare, în luna septembrie.

foto/video: Movpak

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus