De curând

De pe Marte: Devialet Phantom


Dacă extratereștrii au vizitat vreodată Terra, iată cea mai bună dovadă: boxa wireless concepută de francezii de la Devialet. Cu un design care te face să crezi că ai de-a face cu un gadget preluat direct de pe nava spațială USS Enterprise, Phantom nu îți dă niciun indiciu că ar fi un difuzor. Cu toate acestea, simpaticul ou supertehnologizat dispune de trei trepte de putere, ce vine la un preț pe măsură.

Versiunea de top, Gold, sparge timpane și face casa să vibreze, cu 4.500 W și un nivel al sunetului de 108 decibeli. Asta înseamnă că vei avea parte de senzațiile tipice unui concert live, ceea ce te va costa 2.990 de dolari. Pentru 2.390 de dolari, clienții vor fi nevoiți să se “mulțumească” cu doar 105 decibeli, atât cât oferă versiunea Silver. White, versiunea low-cost a lui Devialet Phantom are un preț de 1.990 de dolari și oferă 99 de decibeli. Nivelul ridicat al volumului nu este singura atracție a boxei wireless, iar tocilarii ar face bine să noteze următoarea cifră: 88 de patente care protejează bizarul Devialet Phantom de concurența aprigă.

Tehnologia înglobată în carcasa sferică a boxei este de-a dreptul revoluționară, aceasta combinând amplificatoarele de tip analog și digital. Devialet a debutat pe piață în 2007, dar mica firmă franceză a dovedit deja un potențial impresionant. Cei 40 de ingineri care lucrează în clădirea proiectată de Gustave Eiffel vizează detronarea tehnologiei Dolby din postura de lider mondial al sunetului.

27885648552_bfcc24fff1_b

 

Foto: Devialet

Gabriel este jurnalist și copywriter. Pasionat de automobile, știință, istorie și teatru, el răspândește cu bucurie orice informație care-i stârnește curiozitatea.

Click pentru a comenta.

Trebuie sa fii logat pentru a lasa un comentariu. Login

Lasa o replica.

Conectează-te cu:Cele mai citite

Sus